+

Training & coaching

Worship Ground Ministries

In 2011 is Worship Ground ministries in het leven geroepen. Met als doel het trainen en toerusten van muziekteams, leiders en individuen op het gebied van lofprijs en aanbidding. Rutger en Athalja doen dit o.a. door middel van (intensieve) bandtrainingen, dit kan een avond of zaterdagtraining zijn, maar ook langere trajecten waarin zij een aantal jaar met een band of gemeente meelopen behoren tot de opties. Daarnaast verzorgen ze workshops, lesdagen en individuele coaching. Daarnaast hebben zij in 2015 de handen ineen geslagen met Heartbeat Nederland. Binnen Heartbeat Worship worden jonge muzikanten, aanbiddingsleiders en zangers getraind en uitgezonden.

Rutger en Athalja werken altijd vanuit de behoeftes en mogelijkheden van het team en individu. En in overeenstemming met eventueel leiderschap en hun visie.

Mocht je zelf of als team belangstelling hebben om training of coaching te ontvangen? Of hebben jullie behoefte aan een bandtrainingsdag? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en kosten.