+

Zilveren duif

Het is al even bekent, maar Rutger & Athalja zijn genomineerd voor een Zilveren Duif Award.

Samen met nog een 4 tal andere artiesten zijn ze genomineerd voor de categorie: aanmoedigingsprijs (voorheen beste nieuwkomer). Dit betreft een juryprijs. Er kan dus niet door het publiek gestemd worden. Kijk hier wie er nog meer genomineerd zijn binnen hun categorie.

In een interview met Radio Maria gaf Hans van Vuuren (presentator van Groot nieuws Radio) aan waarom het album ‘Stap voor stap’ genomineerd is. Hij liet weten dat “Rutger & Athalja hard werkende muzikanten zijn die je op elke hoek van de straat tegen komt. Zij schrijven hun muziek zelf en Rutger doet op het album al zijn gitaarwerk zelf. Kortom een duo waarvan wij verwachten in de komende jaren nog veel plezier van te mogen beleven.”

Zelf zijn ze heel blij en dankbaar voor deze nominatie. Het is een duwtje in de rug en het spreekt vertrouwen uit in hun werk. En nou maar hopen dat ze winnen!

13 november zullen de winnaars bekend worden gemaakt op Urk tijdens de uitreiking van de Zilveren duif awards. Jij kunt hierbij aanwezig zijn! Voor kaarten en meer info ga naar www.grootnieuwsradio.nl/zilverenduif.